- Gegarandeerde kwaliteit voor een Goede prijs -

Kant en klaar gordijnen

Dit gordijn is beschikbaar in zwart, beige, antraciet grijs, grijs, taupe.

Maat (bxl): 280 cm x 270 cm

Met verduisterende gordijnen wordt je slaap niet gestoord door maneschijn of straatlantaarns - of word je gewekt door de zon als je wilt uitslapen. De zware stof hangt recht omlaag en valt mooi.

Verduisterende gordijn Taupe, je ziet het in deze video 

 

Verduisterende gordijn antraciet grijs, je ziet het in deze video 

 

Verduisterende gordijn beige, je ziet het in deze video 

 

Verduisterende gordijn Grijs, je ziet het in deze video 

 

Verduisterende gordijn Zwart, je ziet het in deze video 


Met verduisterende gordijnen wordt je slaap niet gestoord door maneschijn of straatlantaarns - of word je gewekt door de zon als je wilt uitslapen. De zware stof hangt recht omlaag en valt mooi.

 

Dit Luxe velvet verduisterende gordijn heeft een hoogte van 270cm en een breedte van 140cm, Gordijnen zijn kant-en-klaar voor gebruik en kunnen meteen worden opgehangen. De gordijnen zijn van kreukherstellende stof en hoeven dus niet te worden gestreken voor je ze ophangt

Het gordijn kan worden bevestigd met plooibandhaken aan een rail of roede. De plooibandhaken worden bij dit gordijn meegeleverd.

 

Verduisterend effect

Gulbani gordijnen zijn gemaakt van extra dik materiaal en bestaan uit 3 verschillende lagen. De verduisterende gordijnen zijn voorzien een extra “black-out” laag welke ervoor zorgen dat het zonlicht tot 95% wordt geblokkeerd. Op deze manier zorg je voor een ultieme slaapomgeving. Uiteraard zijn de gordijnen ook geschikt voor andere ruimtes zoals de woonkamer hal of kantoor.

 

Isolerend en geluidswerend

De gordijnen hebben een isolerende werking waardoor het in de zomer lekker koel blijft en in de winter lekker warm. De gordijnen hebben een geluidswerende functie waardoor je lekker rustig in je appartement of op kantoor kan zitten zonder dat je gestoord wordt door geluid van buiten.

 

Verbetering van de privacy

Gulbani gordijnen bestaan uit 3 verschillende lagen en zijn gemaakt van hoogkwalitatief materiaal. Dit maakt het voor mensen buiten onmogelijk om door de gordijnen heen naar binnen te kijken. Hierdoor behoud je je privacy in je huis of kantoor.

 

Geschikt voor een rail of roede. Met de meegeleverde plooihaken kan het gordijn direct aan een rail met oogjes worden gehangen maar het plooiband is ook voorzien van een tunnel om een roede doorheen te schuiven.

Geschikt voor gebruik van enkele of dubbele plooihaken. Met het ingenaaide

plooikoord zijn er naar wens ook nog meer kleinere plooien in de stof aan te brengen.

 

Type: Kant en klaar verduisterend gordijn met multifunctionele plooiband.

 

Afwerking: Rondom gezoomed, voorzien van multifunctionele plooiband.

 

Wasvoorschriften: 30 graden, incidenteel tot 40 graden, niet in droger, goed strijk- en stoombaar.

 

Eigenschappen:

Verduisterend, zonwerend, isolerend, tochtwerend, geluid absorberend, kleur en krimpvast, makkelijk in onderhoud