Gulbani Gordijnen

Gelukkig gebeurt het weinig maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product niet naar wens is.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen van het product naar ons zijn voor eigen rekening. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@gulbani.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.

Vermeld het volgende bij annulering:

  • Het nummer van de bestelling;
  • Het artikel dat je wilt retourneren;
  • De reden van retour;
  • ​Het bankrekening waarop het aankoopbedrag kan worden teruggestort.

Wij zullen vervolgens een bevestiging van de retourmelding sturen. Zorg dat de producten onbeschadigd en ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten.

Retour-adres:
Jagerslaan 93
7833 EP
Nieuw-Amsterdam
06 86 47 84 74