Voorwaarden op maat gemaakte producten

Aanbetalen van maatwerk producten

Gulbani is een gezond bedrijf waar je geen enkel risico loopt. Zodra je betaald of besteld hebt, reserveren we de voorraad voor jou of gaat je product op maat in productie in de door jou opgegeven maatvoering. Daarom vragen we ook 100% aanbetaling vooraf.

Garantie van maatwerk producten

Bij Gulbani staan we volledig achter de kwaliteit van onze producten. Daarom geven we 1 jaar garantie op alle maatwerkproducten! Hieronder hebben we de voorwaarden nog even voor je op een rijtje gezet, dan weet je altijd waar je aan toe bent. Wel zo fijn!

 • Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een extra garantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.
 • We geven geen garantie op klachten die te wijten zijn aan verkeerd gebruik of verkeerd onderhoud.
 • Onze maatwerkproducten zijn geschikt voor normaal huishoudelijk gebruik en niet voor commercieel gebruik.
 • Bij de afhandeling vragen we je ons in de gelegenheid te stellen de klacht te beoordelen en indien gegrond een eventueel gebrek te herstellen.
 • Het recht op garantie wordt beperkt of uitgesloten als de reden voor de klacht het gevolg is van omstandigheden die buiten het product zelf liggen (zoals verkleuring door zonlicht, beschadiging tijdens eigen vervoer, kwaliteit van de dekvloer etc.).
 • Als een klacht wordt gecompenseerd of afgekocht, vervalt je recht op garantie.
 • De garantie vervalt als je zonder schriftelijke toestemming van Gulbani door derden reparaties of andere werkzaamheden hebt laten verrichten.

Ruilen en/of retourneren van maatwerk producten

Een bestelling op maat kan niet geruild of geretourneerd worden omdat we het speciaal voor jou op maat hebben gemaakt, geknipt of gesneden. Gulbani is niet verantwoordelijk voor foutief opgegeven maten. Hebben wij iets verkeerd ingemeten? Dan zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing.

Annuleren en/of wijzigen van maatwerk producten

Je bestelling op maat kan niet geannuleerd of gewijzigd worden omdat we het speciaal voor jou op maat hebben gemaakt, geknipt of gesneden. Gulbani is niet verantwoordelijk voor foutief opgegeven maten. Hebben wij iets verkeerd ingemeten? Dan zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing.

Levertijden

 • De op maat gemaakte gordijnen hebben een levertijd van gemiddeld 14 dagen.
 • Indien je grotere aantallen bestelt, kan het voorkomen dat de levertijd wordt overschreden. Hiervan word je uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.
 • Om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk binnen de geschatte levertijd geleverd kan worden, is het van belang dat je gegevens correct zijn. Zorg ervoor dat je gegevens zoals naam, adres, postcode, plaatsnaam en telefoonnummer als ook je e-mailadres bij je bestelling zijn ingevuld.
 • Voor de bestelling geldt dat het artikel met de langste levertijd bepalend is voor de bezorgdatum van de gehele bestelling.
 • De vermelding van leveringstermijnen op deze website of in de bevestiging van de order worden naar beste weten gedaan en zullen zoveel mogelijk in acht worden genomen, maar zijn niet bindend.

Wat is de levertijd voor raamdecoratie of een gordijn op maat?

Jouw raambekleding is belangrijk voor ons en verdient de nodige aandacht. We doen dit professioneel en goed in ons eigen atelier. Zo kunnen we je raambekleding op maat tot in de puntjes controleren. Voor, tijdens en na het productieproces. Je bent dan zeker van een goed product, tegen de laagste prijs. Je wilt natuurlijk graag zo snel mogelijk van je nieuwe raambekleding kunnen genieten. We doen daarom ons uiterste best om je raambekleding op maat zo snel mogelijk te leveren.


Voor alle op maat gemaakte raamdecoratie geldt een levertijd van gemiddeld 14 dagen
Wij laten deze raamdecoratie kosteloos bij jou thuis bezorgen.
De verzendkosten zijn gratis !